Vage klachten, concrete behandeling

U ziet ze vast in uw spreekkamer: patiënten met huidklachten die niet ernstig zijn, maar wel vervelend genoeg om aandacht te verdienen. Klachten als jeuk, roodheid, irritatie en cosmetisch storende plekjes. De oorzaak is niet altijd duidelijk en medicatie vaak niet nodig. Huidtherapeuten Marieke en Janneke kunnen dan helpen. Na grondig onderzoek van de klachten bieden ze behandelingen en persoonsgerichte adviezen.

Dieper erop in
De huidtherapeut heeft de tijd en de achtergrond om dieper op de huidproblemen in te gaan. In een uitgebreide intake kijkt Marieke of Janneke naar de aard van de klachten, de ontstaanswijze, het beloop en de belasting. Ook het gebruik van verzorgingsproducten en medicatie wordt bekeken.

Geen dure producten
Samen met de patiënt zoekt ze vervolgens naar de beste aanpak om de klachten te verminderen. De huidtherapeuten van Huid- en Oedeemtherapie Houten bereiken dit met persoonsgerichte adviezen en een passende huidbehandeling. Dure cosmetische behandelingen en producten zijn daarbij niet nodig.

Ook bij medicatie
Ook voor patiënten die wel medicatie voor huidaandoeningen gebruiken kan huidtherapeutische ondersteuning een goede aanvulling zijn. Vergoeding is mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Terug naar de nieuwsbrief

Copyright © 2018 Huid- en Oedeemtherapie Houten. Alle rechten voorbehouden.

 

 

Logo SEMH erkend   Logo KP   Logo NVH