Logo Huidtherapie Oedeemtherapie Houten

  • Home
  • Nieuws
  • Inloopspreekuur tijdens de Week van de Huidtherapie (2)

Inloopspreekuur tijdens de Week van de Huidtherapie (2)

Week van de Huidtherapie  Samen maken we werk van uw huid

Inloopspreekuur

De eerste week van oktober is landelijk de Week van de Huidtherapie. Huid- en Oedeemtherapie Houten houdt tijdens deze week inloopspreekuren voor iedereen die graag eens een goed huidadvies wil.

Heb je last van acne, littekens, storende plekjes, overbeharing of andere huidklachten? Wil je weten welke behandelmogelijkheden er zijn voor jouw huidklachten? Of heb je behoefte aan een goed  huidverzorgingsadvies? Maak dan gebruik van een kosteloos huidadvies door onze vakkundige huidtherapeuten tijdens de Week van de Huidtherapie.

De praktijk

Huid- en Oedeemtherapie Houten is een paramedische praktijk, gevestigd in de polikliniek van het St. Antonius Ziekenhuis in Houten. De praktijk onderscheidt zich door het dermatologische karakter. Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige, veilige en resultaatgerichte benadering van uw huidklachten. In mijn praktijk zie ik vaak mensen die al een tijd hinder ervaren van bepaalde huidklachten, maar niet weten waar ze terecht kunnen voor vakkundig advies en behandeling. Het toenemend aanbod van cosmetische behandelingen die niet altijd succesvol zijn, schept verwarring voor veel mensen. Huidklachten moeten vakkundig beoordeeld en behandeld worden, aldus Marieke van der Zeyst, huidtherapeute en praktijkeigenaar. De praktijk werkt samen met andere (para)medici uit de regio. Het komt dan ook regelmatig voor dat behandelingen uitgevoerd worden in samenspraak met bijvoorbeeld de dermatoloog.

Welkom!

Twijfel niet en maak gebruik van het inloopspreekuur tijdens de Week van de Huidtherapie. Onze enthousiaste huidtherapeuten adviseren u graag. Of het nu gaat om kleine of grotere ongemakken aan de huid, advies over huidverzorging of vrijblijvende informatie over de behandelingen. Loop gewoon eens binnen op een van onderstaande inloopspreekuren:

Maandag 3 oktober van 16.00 tot 20.00 uur

Dinsdag 4 oktober van 16.00 tot 20.00 uur

Donderdag 6 oktober van 16.00 tot 20.00 uur

Huid- en Oedeemtherapie Houten is gevestigd op Hofspoor 2, 3994 VZ Houten (neem de ingang van de polikliniek). Telefoon: 088 - 320 3653. Meer info: www.huidtherapiehouten.nl

Copyright © 2017 Huid- en Oedeemtherapie Houten. Alle rechten voorbehouden.

 

 

Logo SEMH erkend   Logo KP   Logo NVH