Speciaal voor verwijzers

Sinds de vestiging van onze praktijk in 2003 behandelen we een breed spectrum aan huidproblemen van patiënten uit Houten en omgeving. Daarnaast is onze praktijk gespecialiseerd in oedeemtherapie. Ook meten wij compressiemiddelen aan.

Verwijzing

Huidtherapie is direct toegankelijk. Dat betekent dat u doorgaans geen verwijzing hoeft te schrijven. Bij een chronische indicatie lymfoedeem, therapeutische elastische kousen en klittenbandcompressieverbanden vraagt de zorgverzekeraar echter altijd om een verwijzing. Op de verwijzing moet de indicatie vermeld staan met de daarbij behorende therapie of het gewenste hulpmiddel. Zo komt uw patiënt in aanmerking voor vergoeding vanuit de basisverzekering.

Rapportages

Patiënten die u heeft doorverwezen naar onze praktijk, kunnen altijd op korte termijn een afspraak maken voor een intake. Die intake is de basis voor een persoonlijk behandelplan. Na de behandelingen ontvangt u een overzichtelijke rapportage.

Persoonlijk contact

Wilt u persoonlijk met ons overleggen voor u iemand doorstuurt? Of hebt u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via 088 - 320 36 53 of 06 - 460 613 64 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samenwerking Dermatologie

Vanwege onze samenwerking met de afdeling Dermatologie van het St. Antonius Ziekenhuis hebben we de beschikking over specialistische vasculaire lasers. De behandelingen met deze lasers worden uitgevoerd door Marieke van der Zeyst op de afdeling Dermatologie locatie Utrecht.
Tevens kunnen wij op uw verwijzing goedaardige oppervlakkige huidtumoren verwijderen. Vanwege de korte lijnen kunt u ervan op aan dat wij bij twijfel overleggen met u of met de dermatoloog. Vraagt u zich af of u uw patiënt moet verwijzen naar een dermatoloog of een huidtherapeut? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Behandeling oedeem

Uit de wijde omgeving van Houten komen patiënten soms speciaal voor oedeembehandelingen naar onze praktijk. Oedeemtherapie is een specialisme waar we ons met hart en ziel voor inzetten. We weten hoe belastend oedeem voor patiënten kan zijn en houden daar in het behandelplan rekening mee. Ook complexe oedeemgevallen zijn bij ons van harte welkom. We houden contact met de ziekenhuizen uit de omgeving en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen en richtlijnen op het gebied van de behandeling van oedeem. Uw patiënt is bij ons in goede handen.

Praktijkfolders

Onze praktijkfolders geven patiënten in een notendop de belangrijkste informatie over onze praktijk. Wilt u de praktijkfolder ook in uw wachtruimte? Vraag ze dan aan via het contactformulier of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © 2018 Huid- en Oedeemtherapie Houten. Alle rechten voorbehouden.

 

 

Logo SEMH erkend   Logo KP   Logo NVH