De praktijk

Dankzij de deskundigheid van Marieke van der Zeyst, Gerjanne de Jong - van de Pol en Martine de Jong weet u zich verzekerd van de best mogelijke zorg. De therapeuten werken volgens de nieuwste richtlijnen en met moderne apparatuur. Hun jarenlange ervaring maakt dat u bij hen in goede handen bent.

Persoonsgerichte benadering

Hoe belangrijk techniek ook is, in onze praktijk staat u voorop. We richten ons uiteraard op genezing of het verminderen van uw klachten, maar kijken daarbij in de eerste plaats naar u en uw situatie. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het maakt een groot verschil. Als u achter de behandeling staat en deze bij u past, levert dat namelijk de beste resultaten op.

Medische achtergrond

In onze praktijk werken we volgens de recentste medische inzichten. Onze praktijk heeft een dermatologisch karakter. Specialistische vaatlaserbehandelingen worden uitgevoerd Marieke van der Zeyst op de afdeling dermatologie van het St. Antonius Ziekenhuis (locatie Leidsche Rijn Utrecht). Op die manier bent u verzekerd van een veilige behandeling in een medische omgeving met de nieuwste, meest geavanceerde medische apparatuur.

Erkende praktijk

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en opgenomen in de BIG-registratie (voor de wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige, veilige en resultaatgerichte behandeling. Dit houdt ook in dat behandelingen in aanmerking kunnen komen voor vergoeding door zorgverzekeraars. De praktijk beschikt tevens over de SEMH-certificering voor therapeutische elastische kousen.

Specialisatie oedeemtherapie

De huidtherapeuten volgden de 4-jarige opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Marieke voltooide een aanvullende stage aan de Feldberg-kliniek in Duitsland, een vooraanstaande kliniek op het gebied van oedeemtherapie. Gerjanne heeft stage gelopen bij het Oedeemcentrum Nederland in het Tergooi Ziekenhuis Hilversum. Martine heeft gewerkt als oedeemtherapeut bij een fysiotherapiepraktijk en heeft fascietechniek als specialisatie. Inmiddels komen patiënten uit de wijde omtrek naar de praktijk in Houten voor de behandeling van hun oedeem. Vaak op aanbeveling van mammacareverpleegkundigen uit ziekenhuizen in de regio.

Copyright © 2018 Huid- en Oedeemtherapie Houten. Alle rechten voorbehouden.

 

 

Logo SEMH erkend   Logo KP   Logo NVH