• Home
  • Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie maakt kleurafwijkingen in de huid minder zichtbaar, door het aanbrengen van speciale camouflagecrèmes. Sommige huidaandoeningen gaan namelijk gepaard met kleurverschillen. Als het kleurverschil niet met kleding te bedekken is, kan het erg hinderlijk zijn. Camouflagetherapie kan dan uitkomst bieden.

Wanneer wordt camouflagetherapie toegepast?

Camouflagetherapie wordt toegepast bij alle soorten kleurafwijkingen in de huid. Bijvoorbeeld bij vitiligo, littekens of pigmentvlekken.

Hoe wordt het toegepast?

Door de camouflagecrème aan te brengen in de kleur van de omliggende huid, valt het kleurverschil in de huid minder op of is het zelfs niet meer zichtbaar. Bij de behandeling kiezen we samen met u de juiste kleur camouflagecrème. Deze crème is water- en veegvast, huidvriendelijk en zeer dekkend. Het accent ligt bij camouflagetherapie op het leren aanbrengen van de camouflageproducten.

Wat is het resultaat?

Na de camouflagetherapie kunt u op ieder gewenst moment zelfstandig uw huidverkleuring camoufleren. U krijgt hiervoor medische camouflageproducten, passen bij het huidgebied dat u wilt camoufleren. Door de diverse tips weet u hoe u de camouflageproducten snel en eenvoudig aanbrengt. U voelt zich weer lekkerder in uw vel.

NB. Wist u dat u rustig kunt gaan zwemmen met de camouflagecrème op uw huid?

Copyright © 2018 Huid- en Oedeemtherapie Houten. Alle rechten voorbehouden.

 

 

Logo SEMH erkend   Logo KP   Logo NVH